Content marketing för entreprenörer Kntnt radio 126 med Åsikt

Mellan september 2015 och juli 2016 sändes fyrtio avsnitt av podden Åsikt – en krönika av och med Thomas Barregren. Detta är en återutsändning av avsnitt 22 från den 15 februari 2016.

”Content marketing för entreprenörer” är rubriken för Åsikt 22 från den 15 februari 2016. Jag heter Thomas Barregren.

[Inledande vinjett]

Hejsan!

När du lyssnar på detta är jag ute i längdspåret. Det är sportlov i västsverige. Min familj och jag är i Fjätervålen i Dalarna.

Jag brukar skriva denna krönika på fredag–lördag, och spela in den på söndag–måndag. Det är en väldigt kort framförhållning. Och det är tänkt så.

Till skillnad mot resten av innehållet, som är planerat ända fram till sommarsemestern, så bestämmer jag ämne och vinkel för krönikan först i slutet av veckan. För Åsikt är Kntnts ledarkrönika. I den tar jag upp ett ämne som känns aktuellt, åtminstone från vårt perspektiv, och ger vår… åsikt.

Men i lördags lämnade vi Götet och ställde kosan norrut. Och nu är jag alltså ute i längdspåret. Så därför blir detta ett specialavsnitt.

Du ska nämligen få höra Tomas Tränkner intervjua min kollega och kompanjon Pia och mig i podden Entreprenörsdriv.

Det är en podd som Tomas Tränkner gör tillsammans med Magnus Johansson. Till vardags är Tomas marknadschef på ett verkstadstekniskt företag, och Magnus utbildar säljare. Och i podden pratar de med eller utan gäster om företagande, drivkrafter och entreprenörskap.

Så det var i egenskap av entreprenörer Pia och jag blev tillfrågade att medverka. Men det mesta kom förstås att handla om marknadsföring i allmänhet och content marketing i synnerhet.

Du ska nu få höra hela det halvtimmeslånga avsnittet. God lyssning!

[Vinjett]

Entreprenörsdriv 39: Content marketing – bygg relationer och bättre säljmöjligheter med värdefullt innehåll

Av naturliga skäl finns inget manus. Men du kan lyssna till intervjun här på sidan. Gå tillbaka till början och klicka på uppspelningsknappen. Eller ännu bättre: prenumerera på Kntnt Åsikt. 🙂 Du kan också läsa Tomas Tränkners sammanfattning av intervjun.

Din tur

[Avslutande vinjett]

Berätta vad du tycker om Åsikt. Vad gillar du? Vad kan göras bättre? Skicka ett mejl till thomas (med th) snabel-a kntnt.se.

Lyssna på Kntnt Radio

Enklaste sättet att lyssna på Kntnt Radio är med en podcast-app på din smarttelefon eller surfplatta. Här är några alternativ:

När du har en podcast-app är det bara att söka efter KNTNT och sen prenumerera på Kntnt Radio.

Du kan också prenumerera genom att ange denna URL.

Sist men inte minst kan du ladda ned dagens program eller lyssna här:

Musik: All Alone © Ivan Chew (CC BY 3.0)

Thomas Barregren

Författare: Thomas Barregren

Thomas är en av Sveriges främsta tänkare inom marknadskommunikation i allmänhet och content marketing i synnerhet. Han är en av grundarna till kommunikations- och mjukvarubyrån KNTNT som bland annat har utvecklat planerings, publicerings och rapporteringsverktyget Konzilo. Thomas har arbetat med strategi och content management sedan 2004. Under nio år var han vd för en digitalbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag och numera ingår i Wunder Group. Thomas har anlitats som talare på IDG:s Webbdagarna, Sveriges Mediebyråers Stockholm Media Week, Content Marketing Norges Epic Content MarketingWednesday Relations Content Marketing Day, DI:s Gasellträff med flera konferenser. Han har förläst vid bland andra IHM och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, hållit föredrag på uppdrag av bland andra Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!), Väst Svenska Handelskammaren och Business Region Göteborg. Han är också medförfattare till boken Content marketing – Värdeskapande marknadskommunikation.

Läs mer av Thomas Barregren

velit, adipiscing commodo ipsum efficitur. quis id
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest