Daniel Lägersten: Visuell storytelling i content marketing (Kntnt radio 40)

En lyssnare, Tomas Johansson, hörde av sig och föreslog att vi ska ta upp video och film som format för content marketing. Bra idé tyckte vi, och träffade Daniel Lägersten för att prata om visuell storytelling i content marketing.

Få är lika meriterade som Daniel Lägersten att prata om visuell storytelling. Han är mest känd för sina prisbelönade TV-produktioner Sanningen om Marika (SVT) och Sport Opera med flashmob (SVT). Men han har också producerat tv-serien Molanders, succéserien 30 grader i februari, realityserien Mot alla odds, klassikern Här är ditt liv och tv-serien Starke man.

God lyssning!

Lyssna

Enklaste sättet att lyssna på Kntnt Radio är att ladda ned en app till din smarttelefon eller surfplatta och prenumerera på Kntnt Radio. Här är några alternativ:

På webben hittar du Kntnt Radio hos iTunes, Stitcher och aCast. Du kan också prenumerera via ett RSS-flöde.

Sist men inte minst kan du ladda ned dagens program eller lyssna här:

Lär dig mer

Om du vill höra mer av Daniel Lägersten så rekommenderar jag att du tittar på presentationen han gav på Kntnt frukost i februari 2014.


Musik: All Alone © Ivan Chew (CC BY 3.0)
Musik: Actionable © Bensound (CC BY-ND 3.0)
Musik: Happyrock © Bensound (CC BY-ND 3.0)
Musik: FiPoint of no returnne © Roger Subirana Mata (CC BY-NC-ND 3.0)
Pia Tegborg

Författare: Pia Tegborg

Pia Tegborg lämnade i mitten av 90-talet Handelshögskolan i Göteborg med en MBA. Hon har sedan dess arbetat med marknadsföring, verksamhetsutveckling och företagsekonomi. Under tolv år var hon anställd på Sveriges Kommunikationsbyråer. Där ledde hon bland annat arbetet med reklamvärldens mest prestigefyllda tävling: Guldägget. Hon var också ekonomichef. Sedan 2013 hjälper hon företagsledningar att utveckla innehållsstrategi och processer för content marketing.

Läs mer av Pia Tegborg

elit. in accumsan leo amet, eget mattis
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest