Derfor bør du snakke norsk i Norge Kntnt tv 5

I förra veckan talade jag på Epic Content Marketing i Oslo. Det är Norges främsta konferens om content marketing, inbound marketing och native advertising. Jag höll samma tal som jag gav på Webbdagarna i Stockholm tidigare i vår. Men med en stor skillnad: All text var på norska, och alla exempel kom från Norge. Det tog mig en hel arbetsdag.

Varför gjorde jag det?

Det behövs inte. Norrmän förstår svenska nästan lika bra som svenskar. Bättre än vad vi förstår norska. Så mitt bläddrade i norska ordböcker efter ord med rätt valör och tonalitet, och mitt letande på webben efter relevanta exempel, var absolut inte nödvändigt.

Så varför la jag gjorde jag denna ansträngning?

Det berättar jag i avsnitt 5 av Kntnt tv:

Thomas Barregren

Författare: Thomas Barregren

Thomas är en av Sveriges främsta tänkare inom marknadskommunikation i allmänhet och content marketing i synnerhet. Han är en av grundarna till kommunikations- och mjukvarubyrån KNTNT som bland annat har utvecklat planerings, publicerings och rapporteringsverktyget Konzilo. Thomas har arbetat med strategi och content management sedan 2004. Under nio år var han vd för en digitalbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag och numera ingår i Wunder Group. Thomas har anlitats som talare på IDG:s Webbdagarna, Sveriges Mediebyråers Stockholm Media Week, Content Marketing Norges Epic Content MarketingWednesday Relations Content Marketing Day, DI:s Gasellträff med flera konferenser. Han har förläst vid bland andra IHM och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, hållit föredrag på uppdrag av bland andra Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!), Väst Svenska Handelskammaren och Business Region Göteborg. Han är också medförfattare till boken Content marketing – Värdeskapande marknadskommunikation.

Läs mer av Thomas Barregren

justo commodo mi, lectus id pulvinar Aliquam
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest