Kntnt frukost den 14 september Ylva Vitorovic: Konsten att nå en reklamtrött publik via sociala medier

Kntnt bjuder på frukost med innehåll den 14 september och som vanligt har vi två spännande talare på programmet. Lyssna på Ylva Vitorovic, content och kommunikationsspecialist på Stena Line, och Jimmy Risberg, produktutvecklare för Cision Sverige.

Så når du en reklamtrött publik

Det står ”Ingen reklam tack” vid våra brevinkast, vi zappar vidare när reklam visas på TV, vi slår på adblockers (Sverige är dessutom det land där flest använder adblockers) och slutar följa företag på Facebook som vi upplever för ”reklamiga”.

Så hur kan vi som marknadsförare nå ut till denna motvilliga och reklamtrötta publik? Jo, när vi har kunderna & deras behov i fokus snarare än på vilka budskap vi vill få ut. När kunderna blir underhållna, överraskade eller får nytta av kommunikationen, det är då vi når fram.

Hur du gör? Hör content- och kommunikationsspecialist Ylva Vitorovic dela med sig av Stena Lines recept.

Utmaningar och möjligheter för journalister och kommunikatörer

Jimmy Risberg

Hur ser relationen mellan journalister och kommunikatörer ut 2017? I takt med att kanalerna för förtjänad media blir allt fler och influencers vinner mark, hur påverkas de gamla rollerna?

Dessutom visar vi vilka kanaler kommunikatörerna väljer att satsa på det kommande året.

Jimmy Risberg arbetar som produktuvecklare för Cision Sverige och inleder morgonen med en kortare genomgång av resultaten från Cisions årliga journalist- och kommunikatörsundersökning.

Det praktiska

Plats: Aktiviteten learning center, på Lindholmen i Göteborg

Dag: 14 september 2017

Tid: 7.00 till 8.45 (frukost serveras fram till 7.30)

Alla som arbetar med kommunikation, marknadsföring och försäljning är hjärtligt välkomna. Antal platser är begränsat, och tilldelas enligt principen ”först till kvarn”, så boka din plats redan nu.

Vid frågor kontakta Pia Tegborg på pia@kntnt.se.

Boka din plats

Passa på att anmäla dig till oktober månads Kntnt frukost med Jerry ”Doktor Spinn” Silfwer. Mer information och anmälan hittar du här!

et, massa ipsum leo ipsum eleifend accumsan
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest