Mätbar affärsnytta med content Om Kntnt och vårt erbjudande

Kalla oss contentbyrå om du vill, för vi är specialiserade på content som medel för att generera försäljning, öka kundlojalitet och bygga varumärke.

Själva ser vi oss som en strategisk marknadskommunikationsbyrå, eftersom vi hjälper ledning, sälj- och marknadsteam att använda content för att skapa mätbar affärsnytta som bidrar till strategiska affärsmål.

Vi hjälper dig med sådant vi kan bäst, har mest erfarenhet av och känner störst passion för. Det innebär gränslandet där komplex försäljning, kommunikation och digitala lösningar möts.

Konkret kan vi hjälpa dig att öka varumärkeskännedom, driva efterfrågan och generera kvalificerade leads med content marketing online.

(Content marketing är ett arbetssätt för att skapa affärsnytta med fortlöpande och konsistent publicering på egen plattform av innehåll som upplevs relevant, värdefullt och välkommet av dess målgrupp.)

Vi erbjuder hjälp från punktinsaster till totalansvar inom de tre områden som måste finnas på plats för att få effekt med marknadskommunikation som upplevs relevant, värdefullt och välkommet av sina mottagare:

Strategiskt ramverk: Vi hjälper dig att ta fram ett strategiskt ramverk som hjälper dig, dina medarbetare och eventuella anlitade byråer att göra content på ett sätt som maximerar affärsnyttan. För dig som vill göra det mesta själv är vi en samtalspartner. För dig som föredrar färdig lösning tar vi fram en handbok med strategiskt ramverk och förslag på hur det ska tillämpas.

Digital plattform: Vi hjälper dig att skapa en digital plattform för ditt företag där era presumtiva kunder kan ta del av ert innehåll och låter er mäta och utvärdera deras digitala fotspår så att ni kan optimera innehållet mot önskad effekt. För dig som vill använda er befintliga webbplats erbjuder vi molntjänster som kan integreras med webbplatsen. För dig som föredrar en problemfri lösning erbjuder vi en nyckelfärdig lösning i molnet.

Stöd vid content produktion: Vi hjälper dig att styra produktion och spridning av innehåll för maximal effekt. För dig som vill göra det mesta själv eller redan jobbar med en bra byrå erbjuder vi hjälp med att mäta och utvärdera innehållet. För dig som föredrar att ”en hals att strypa” åtar vi oss totalansvar för produktion, spridning, mätning, utvärdering och optimering.

Hör av dig till oss om du har några funderingar. Det kostar ju inget att fråga.

Ring oss på 031-510 300 eller mejla oss på nyfiken@kntnt.se eller använd formuläret nedan.

P.S. Kntnt uttalas ”kånntänt” – som det engelska ordet för innehåll: content.

felis at mi, tempus felis leo justo lectus Aliquam id fringilla elit.

Pin It on Pinterest