Mätbar affärsnytta med content Om Kntnt och vårt erbjudande

Om du undrar vilka vi är och hur vi kan hjälpa dig så har du kommit rätt.

Vi är Pia, Thomas, Claes och Robert och kallar oss Kntnt. Det uttalas som det engelska ordet för innehåll: content.

Namnet passar oss, eftersom vi är en strategisk it- och kommunikationsbyrå som hjälper företag med lång eller komplex försäljning att använda content marketing och it-lösningar för att attrahera potentiella köpare och respektfullt leda dem till insikt som driver efterfråga av företagets lösning. Vi kallar det insiktsdriven marknadsföring och försäljning – eller kortare insight marketing. Vi hjälper dig att ta fram ett strategiskt ramverk och digital plattform för insight marketing.

Kundresan vid insight marketing. Klicka på bilden för förstoring eller ladda ned den som pdf.

Insight marketing är en inbound-metod. Det innebär att presumtiva kunder till en leverantör frivilligt tar del av leverantörens kommunikation. Det skiljer sig från traditionell marknadsföring och försäljning som mycket går ut på att söka upp presumtiva kunder.

Men insight marketing är inte det samma som inbound marketing. Och vi är inte Hubspot-återförsäljare.

Till skillnad mot inbound marketing, som fokuserar på att generera snabba leads, så fokuserar insight marketing på att skapa efterfrågan bland potentiella kunder och konvertera dem till kvalificerade leads.

Och till skillnad mot Hubspots digitala plattform, som är proprietär, är vår digitala plattform byggd med öppen källkod som ger dig frihet att göra vad du vill med lösningen (inklusive att ta med dig den och lämna oss).

Förutom strategiskt ramverk och digital plattform för insight marketing, så hjälper vi dig med digitala redaktörer som optimerar innehållet för seo och sociala medier, mäter och följer upp utfallet. Och tillsammans med våra nära vänner på contentbyrån Rubrik kan vi också hjälpa dig med redaktionellt koncept och produktion. Om du föredrar att jobba på egen hand eller med annan byrå så går det också bra.

Hör av dig så träffas vi över en kopp kaffe. Naturligtvis förutsättningslöst. Ring oss på 031-510 300 eller mejla oss på nyfiken@kntnt.se eller använd formuläret nedan.

at sed Nullam in pulvinar sit eget mattis
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest