Kntnt radio 14: Carin Fredlund om varumärke och journalistik

Rapport från Webbdagarna i Göteborg. Intervju med Carin Fredlund – Sveriges förste och främste journalist som bevakar reklam- och varumärkesfrågor. The Epic Split. Skit inte i Facebook. Och är det relevant att diskutera skillnad mellan content marketing och inbound marketing? Det är några av ämnena i podden. Lyssna nu!

Innehållet minut för minut

Programmet är 1 timme och 20 minuter långt. Det här är innehållet:

Lyssna

Enklast prenumererar du och lyssnar på Kntnt Radio i en app i din telefon eller surfplatta. Har du iOS (iPhone eller iPad) så kan du använda Apples egen Podcaster. Har du Android så kan du använda Pocket Caster. I båda fallen söker du bara efter Kntnt Radio och prenumererar på stationen.

Du hittar också Kntnt Radio på iTunes och Stitcher. Du kan också prenumerera på RSS-flödet.

Sist men inte minst kan du ladda ned programmet eller lyssna här:

Content Marketing Master Class

I programmet pratar vi om Content Marketing Master Class – en endags utbildning som Robert Rose från Content Marketing Institute håller i Göteborg den 19 november. Intresserad? Anmäl dig nu!

Rättelse

I samband med att vi pratar om Niklas Myhr, professor i Social Media, Digital & Global Marketing vid Chapman University i Kalifornien, så gör vi två felaktiga påståenden: (i) Det är Google som rankar honom först vid sökning på ”social media professor”. (ii) Han är bördig från Piteå. Vi beklagar de felaktiga uppgifterna som lämnas i programmet.

Musik © Ivan Chew (CC BY 3.0)

Pia Tegborg

Författare: Pia Tegborg

Pia Tegborg lämnade i mitten av 90-talet Handelshögskolan i Göteborg med en MBA. Hon har sedan dess arbetat med marknadsföring, verksamhetsutveckling och företagsekonomi. Under tolv år var hon anställd på Sveriges Kommunikationsbyråer. Där ledde hon bland annat arbetet med reklamvärldens mest prestigefyllda tävling: Guldägget. Hon var också ekonomichef. Sedan 2013 hjälper hon företagsledningar att utveckla innehållsstrategi och processer för content marketing.

Läs mer av Pia Tegborg

ipsum libero sed risus id libero. dictum accumsan Donec felis Nullam
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest