Kntnt radio 9: 6 poddar och 4 böcker

Vi tipsar om 6 poddar du kan lyssna på i hängmattan och 4 böcker du kan läsa på stranden i sommar. Vi pratar också om tidningsdöden och vad som kan vara lösningen.

Innehållet minut för minut

Programmet är drygt 29 minuter långt. Det här är innehållet:

  • 00:16 Inledning
  • 01:30 Tidningsdöden
  • 09:28 Tips på andra poddar att lyssna på
  • 17:46 Tips på böcker att läsa
  • 25:27 Avslutning

Lyssna

Enklast prenumererar du och lyssnar på Kntnt Radio i en app i din telefon eller surfplatta. Har du iOS (iPhone eller iPad) så kan du använda Apples egen Podcaster. Har du Android så kan du använda Pocket Caster. I båda fallen söker du bara efter Kntnt Radio och prenumererar på stationen.

Du hittar också Kntnt Radio på iTunes och Stitcher. Du kan också prenumerera på RSS-flödet.

Sist men inte minst kan du ladda ned programmet eller lyssna här:

Din tur

Thomas och jag vill väldigt gärna veta vad du tycker är bra och vad som kan göras bättre. Dela med dig av dina synpunkter i kommentarsfältet nedan.

Bild © Jamie McCaffrey (CC BY 2.0)
Musik © Ivan Chew (CC BY 3.0)

Pia Tegborg

Författare: Pia Tegborg

Pia Tegborg lämnade i mitten av 90-talet Handelshögskolan i Göteborg med en MBA. Hon har sedan dess arbetat med marknadsföring, verksamhetsutveckling och företagsekonomi. Under tolv år var hon anställd på Sveriges Kommunikationsbyråer. Där ledde hon bland annat arbetet med reklamvärldens mest prestigefyllda tävling: Guldägget. Hon var också ekonomichef. Sedan 2013 hjälper hon företagsledningar att utveckla innehållsstrategi och processer för content marketing.

Läs mer av Pia Tegborg

1 Kommentar

  1. Daniel den 27 juni 2014 kl 13.22

    Har precis börjat lyssna, tycker det låter bra och smidigt att man kan lyssna direkt på datorn. Tycker det vore bra med en samlingssida för alla poddar.ut pulvinar neque. id efficitur. ipsum
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest