Mest läst (och lyssnat) under 2016. 27 spaningar för 2017. Kntnt nyhetsbrev vecka 2, 2017

Välkommen tillbaka till ett nytt år med massor av Kntnt. (Du vet väl att Kntnt ska uttalas ”kåntent”?)

När jag skriver detta är det torsdag kväll och jag håller på att förbereda en workshop som Pia och jag ska hålla imorgon för en stor detaljistkedja. Det ska bli kul! Men det betyder att jag (sen som jag är med att skriva till dig) inte blir så långrandig. Jag riktigt hör hur du utropar: Yes! 🙂

Först ut idag är listan med de mest lästa artiklarna i Kntnt Magasin och mest lyssnade avsnitten av Kntnt Radio.

Mest läst (och lyssnat) under 2016

Det här med mest läst är egentligen svårare att definiera än vad man först kan tro. För hur man än gör så blir det en orättvist jämförelse, eftersom artiklar publicerade sent under året inte har haft lika lång tid på sig att bli lästa som de publicerade i början av året. Detsamma gäller podcast-avsnitt. Men något säger de i alla fall.

Mest lästa artiklar i Kntnt Magasin

Av alla artiklar som vi har publicerat ända sedan 2013 är dessa fem de mest lästa (i fallande ordning):

Mest lästa artiklar publicerade under 2016 i Kntnt Magasin

Alla fem ovan kommer före följande tio som är publicerade i år (i fallande ordning):

Roligt att se så många gästskribenter på topplistan! Hör av dig till Pia om du också vill skriva i Kntnt Magasin.

Mest lyssnade avsnitt i Kntnt Radio

Av alla avsnitt som vi har publicerat ända sedan 2013 är dessa fem de mest lästa (i fallande ordning):

Mest lyssnade avsnitt publicerade under 2016 i Kntnt Radio

Precis som för artiklarna kommer alla fem före följande tio som är publicerade i år (i fallande ordning):

Hör av dig till Pia om du också vill medverka i Kntnt Radio eller har tips på någon vi borde ha med.

27 spaningar för 2017

Vi har också blickat framåt tillsammans med The Social Media Professor – Niklas Myhr – som är verksam vid Chapman University i Kalifornien, har medverkat i BBC, The Washington Post, ABC, CBS, NBC, FOX News, USA Today, Huffington Post med flera, och nyligen hållit ett TEDx-tal.

Var och en av oss – Niklas, Pia och jag – levererar tre snabbspaningar, tre djupare spaningar och tre spaningar som kanske mer är en from förhoppning än något vi tror kommer hända 2017. Sammanlagt 27 spaningar. Du hör dem alla i avsnitt 81 av Kntnt Radio.

Konzilo ute!

Till sist vill jag bara tipsa om Konzilo – verktyget som visar allt du har gjort och allt du planerar att göra i sociala medier och på webbplatser du arbetar med. Allt överskådligt presenterat på en tidslinje som du kan svepa fram och tillbaka och zooma ut och in. Prova i 30 dagar utan kostnad. Inget kreditkort behövs. Gå till www.konzilo.com och testa redan idag.

Thomas Barregren

Författare: Thomas Barregren

Thomas är en av Sveriges främsta tänkare inom marknadskommunikation i allmänhet och content marketing i synnerhet. Han är en av grundarna till kommunikations- och mjukvarubyrån KNTNT som bland annat har utvecklat planerings, publicerings och rapporteringsverktyget Konzilo. Thomas har arbetat med strategi och content management sedan 2004. Under nio år var han vd för en digitalbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag och numera ingår i Wunder Group. Thomas har anlitats som talare på IDG:s Webbdagarna, Sveriges Mediebyråers Stockholm Media Week, Content Marketing Norges Epic Content MarketingWednesday Relations Content Marketing Day, DI:s Gasellträff med flera konferenser. Han har förläst vid bland andra IHM och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, hållit föredrag på uppdrag av bland andra Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!), Väst Svenska Handelskammaren och Business Region Göteborg. Han är också medförfattare till boken Content marketing – Värdeskapande marknadskommunikation.

Läs mer av Thomas Barregren

ut commodo at ut Donec leo. Lorem eleifend felis Curabitur Aliquam
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest