USA-korre rapporterar från Content Marketing World 2017 Kntnt Radio 147 med Mattias Brännholm

Fråga en content marketing-geek vart man ska åka i september och hen svarar Cleveland, Ohio, USA. Frågar du varför svarar hen att det är för årets viktigaste event – Content Marketing World. I år för sjunde gången.

Två gånger har Thomas och jag gjort pilgrimsresan till content marketings Mecka. Två gånger har vi varit deltagare på Content Marketing World. Första gången 2014 och andra gången 2016.

Båda gångerna rapporterade vi hem till dig. Men inte i år. Vi var inte där. Det var däremot Mattias Brännholm – tidigare USA-korrespodent för SVT och redaktör vid alpina VM i Åre med mera, numera content marketing geek och vd för Brama Content. Vi ringde Mattias och bad honom berätta om sina lärdomar och intryck från Content Marketing World.

Story var temat för Content Marketing World 2017, och det syns tydligt i rapporter från konferensen. Men det går också att urskilja två andra teman: audience och community. Vi avslutar veckans avsnitt av Kntnt Radio med ett försök att sammanfatta dessa tre teman.

Innehåll värt att kika närmare på

Lyssna på Kntnt Radio

Enklaste sättet att lyssna på Kntnt Radio är med en podcast-app på din smarttelefon eller surfplatta. Här är några alternativ:

När du har en podcast-app är det bara att söka efter KNTNT och sen prenumerera på Kntnt Radio.

Du kan också prenumerera genom att ange denna URL.

Sist men inte minst kan du ladda ned dagens program eller lyssna här:

Musik: All Alone © Ivan Chew (CC BY 3.0)
Musik: The Statement © Anthony Parker (CC BY-ND 3.0)

Pia Tegborg

Författare: Pia Tegborg

Pia Tegborg lämnade i mitten av 90-talet Handelshögskolan i Göteborg med en MBA. Hon har sedan dess arbetat med marknadsföring, verksamhetsutveckling och företagsekonomi. Under tolv år var hon anställd på Sveriges Kommunikationsbyråer. Där ledde hon bland annat arbetet med reklamvärldens mest prestigefyllda tävling: Guldägget. Hon var också ekonomichef. Sedan 2013 hjälper hon företagsledningar att utveckla innehållsstrategi och processer för content marketing.

Läs mer av Pia Tegborg

dapibus id Lorem leo. felis elementum
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest