Kntnt frukost den 17 maj Nina Hallström: Lär känna din kund

Kntnt bjuder på frukost med innehåll den 17 maj. Lyssna på Nina Hallström, content manager på SkiStar och Ulrika Peyron, marknadschef på Cision.

Lär känna din kund

Det är inte förrän du lärt känna din målgrupp som du kan skapa ett relevant, intressant och engagerande innehåll. Kruxet är att våra målgrupper ständigt utvecklas, i allt från beteende till kanalval och vad man tycker är viktigt. Därför måste vi hela tiden måste utveckla och uppdatera våra målgruppsinsikter.

I detta frukostföredrag berättar Nina Hallström hur gedigen målgruppskännedom hjälper SkiStar att fokusera på rätt kommunikationskanaler. Du får också konkreta tips på hur du träffar rätt med ditt budskap, och hur du undviker de vanligaste fallgroparna.

Så jobbar du med förtjänad kommunikation

Hur anpassar sig kommunikatörer och journalister till varandra i en bransch som är i ständig förändring? Vilka kanaler ska ska man som kommunikatör välja för att öka trovärdigheten och vem ska uttala sig i de frågor man vill kommunicera?

Med utgångspunkt i Cisions årliga journalist- och kommunikatörsundersökning som presenteras under Almedalen den 4 juli 2017, ger Cisions marknadschef Ulrika Peyron sina bästa tips på hur du jobbar med förtjänad kommunikation.

Det praktiska

Plats: Aktiviteten learning center, på Lindholmen

Dag: 17 maj 2017

Tid: 7.00 till 8.45 (frukost serveras fram till 7.30)

Alla som arbetar med kommunikation, marknadsföring och försäljning är hjärtligt välkomna. Antal platser är begränsat, och tilldelas enligt principen ”först till kvarn”, så boka din plats redan nu.

Boka din plats

pulvinar porta. Aliquam leo. efficitur. id, commodo libero commodo mattis consectetur id
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest