Kntnt frukost den 20 april Ellinor Wetterblad: hur Santa Marias varumärkeslöfte är kärnan i all kommunikation

Kntnt bjuder dig på frukost med innehåll den 20 april. Denna gång handlar det om vikten av att leva upp till sitt varumärkeslöfte i all kommunikation. Oavsett form. Kom och lyssna på Ellinor Wetterblad, digital brand manager på Santa Maria. Läs mer och boka dig här.

No more boring meals

Så lyder Santa Marias varumärkeslöfte som är kärnan i all dialog med företagets konsumenter. En dialog som pågått under många år i olika kanaler: allt från receptfoldrar till en nu levande och stark digital plattform med engagerande innehåll på webben, instagram, facebook, nyhetsbrev med mera och som har gjort Santa Maria till ett av Sveriges (& norra europas) mest älskade varumärken inom mat.

I denna frukostföreläsning hör du Ellinor Wetterblad berätta om varumärkeslöftets betydelse i det strategiska arbetet mot samtliga målgrupper internt, mot kund och mot konsument. Ett löfte som styr verktyg och innehåll i dialogen genom hela konsumentresan. Ellinor kommer också ge exempel på hur strategin blir taktiska verktyg som styr dialogen på daglig basis.

Öronen är lediga – om podd för företag

Åsa Melin Mandre, kommunikationskonsult och poddproducent från Greenhill Relations, pratar om podd som kanal för företag och organisationer.

När är det en bra idé att satsa på podd? Och hur gör man? Åsa är bland annat själv programledare för Cisions podd ”Passion för kommunikation”. Ett lyssningstips för vetgiriga kommunikatörer!

Det praktiska

Plats: Aktiviteten learning center, på Lindholmen

Dag: 20 april 2017

Tid: 7.00 till 8.45 (frukost serveras fram till 7.30)

Alla som arbetar med kommunikation, marknadsföring och försäljning är hjärtligt välkomna. Antal platser är begränsat, och tilldelas enligt principen ”först till kvarn”, så boka din plats redan nu.

Boka din plats

in amet, sem, eget felis ante.
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest