Ny podd: Kntnt Peptalk med Gabriella Myrén

Gabriella Myrén är copywriter med förflutet på bland andra Forsman & Bodenfors, Mecka och Sunny Side Up; som också har provat på den andra sidan hos bland andra NCC, och undervisat vid Göteborgs Universitet.

Gabriella är en skicklig ordsmed som fogar ihop ord och meningar så att texten i sig får ett existensberättigande – bara för att den är så vacker. Men hon offrar aldrig innehållet på de vackra ordens altare. Texterna är kristallklara när hon benar ut svåra ämnen.

Just svåra ämnen gillar Gabriella. Sådant som berör och stökar till, som skaver och förtjusar, för att använda hennes egna ord. Framför allt är hon intresserad av hur varumärken kan blomstra och utvecklas om de bara ges mening och fylls med innehåll.

Detta handlar Kntnt Peptalk om

I podden Kntnt Peptalk reflekterar Gabriella i korta krönikor över kommunikatörens vardag och möjligheter. Och de är värda att lyssna på. Inte bara för det vackra språket, och det inspirerande och energigivande innehållet, utan också för hur Gabriella framför sina texter. För det märks att hon också är skolad i musik och dramaturgi.

Var fjärde vecka med början den 7 januari (med uppehåll för sommarsemester) kommer ett nytt avsnitt av Kntnt Peptalk. Men redan nu kan du lyssna på de fem krönikor hon har skrivit och spelat in under hösten. Det enda du behöver göra är att lyssna på Kntnt Peptalk.

Prenumerera gratis

Det enklaste och smidigaste sättet att lyssna på Kntnt Peptalk är i din smarta mobiltelefon. Du behöver bara en podcast-app för att gratis prenumerera på Kntnt Peptalk (eller vilken annan podd som helst).

Om du har en iPhone så har du redan en gratis podcast-app som heter Podcaster. Trots att det är Apple som har gjort den, så är den en smula krånglig att använda. Såpass krånglig att jag har skrivit en liten instruktion om hur du gör för att prenumerera på Kntnts poddar.

Den podcast-app jag personligen föredrar heter Pocket Caster. Den finns till iPhone, Android-telefoner och Windows-telefoner. Den kostar dock några tior; men är väl värt pengarna enligt min mening.

Ett annat populärt alternativ är Overcast. Den är gratis, men finns bara till iTunes.

När du har installerat och öppnat din podcast-app så klickar du bara på förstoringsglaset och skriver in KNTNT och avslutar med at trycka på sökknappen. Nu visas alla våra poddar. Klicka på Kntnt Peptalk. Nu visas information om självaste podden eller senaste avsnittet. Någonstans finns en knapp som heter Prenumerera eller Subscribe. Tryck på den. Du är nu prenumerant på podden, som nu finns i listan med alla poddar du prenumererar på. Gå till den listan och välj podd och avsnitt att lyssna på.

Läs manuset

När vi släpper ett nytt avsnitt av Kntnt Peptalk publicerar vi också manuset. Så om du föredrar att läsa Gabriellas ord, så kan du göra det där. I manuset hittar du också eventuella bilder, länkar och annat som kan berika upplevelsen.

God lyssning!

Thomas Barregren

Författare: Thomas Barregren

Thomas är en av Sveriges främsta tänkare inom marknadskommunikation i allmänhet och content marketing i synnerhet. Han är en av grundarna till kommunikations- och mjukvarubyrån KNTNT som bland annat har utvecklat planerings, publicerings och rapporteringsverktyget Konzilo. Thomas har arbetat med strategi och content management sedan 2004. Under nio år var han vd för en digitalbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag och numera ingår i Wunder Group. Thomas har anlitats som talare på IDG:s Webbdagarna, Sveriges Mediebyråers Stockholm Media Week, Content Marketing Norges Epic Content MarketingWednesday Relations Content Marketing Day, DI:s Gasellträff med flera konferenser. Han har förläst vid bland andra IHM och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, hållit föredrag på uppdrag av bland andra Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!), Väst Svenska Handelskammaren och Business Region Göteborg. Han är också medförfattare till boken Content marketing – Värdeskapande marknadskommunikation.

Läs mer av Thomas Barregren

venenatis, libero commodo leo. sit suscipit
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest