Christian Rudolf: Använd sök för att förstå dina kunder (och förbättra din SEO)

Christian Rudolf är nationalekonomen som blev en av Sveriges främsta experter på sökmotoroptimering (SEO).

Pia och jag såg och hörde honom tala på Webbdagarna. Halvvägs in i anförandet så viskar Pia till mig: ”Honom ska vi ha.” Och så blev det.

I fredags ställde sig Christian inför 180 frukostgäster och levererade. Han berättade hur du kan använda Googles verktyg, bland andra Webmaster Tools, PageSpeed Insight, Analytics och AdWords, för att förstå dina besökare bättre. Och han gav också tips på SEOmofos Snippet Optimizer, Übersuggest, TinyPNG.

Du som missade chansen, eller vill se om hans tal, kan göra det här.

Filmen finns på Vimeo och YouTube. Om du föredrar att bara lyssna så kan du göra det på SoundCloud. Och vill du se bilderna så finns de på SlideShare.

Thomas Barregren

Författare: Thomas Barregren

Thomas är en av Sveriges främsta tänkare inom marknadskommunikation i allmänhet och content marketing i synnerhet. Han är en av grundarna till kommunikations- och mjukvarubyrån KNTNT som bland annat har utvecklat planerings, publicerings och rapporteringsverktyget Konzilo. Thomas har arbetat med strategi och content management sedan 2004. Under nio år var han vd för en digitalbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag och numera ingår i Wunder Group. Thomas har anlitats som talare på IDG:s Webbdagarna, Sveriges Mediebyråers Stockholm Media Week, Content Marketing Norges Epic Content MarketingWednesday Relations Content Marketing Day, DI:s Gasellträff med flera konferenser. Han har förläst vid bland andra IHM och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, hållit föredrag på uppdrag av bland andra Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!), Väst Svenska Handelskammaren och Business Region Göteborg. Han är också medförfattare till boken Content marketing – Värdeskapande marknadskommunikation.

Läs mer av Thomas Barregren

elementum id Curabitur ante. tempus mattis
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest