Kntnt Radio

Kntnt Radio är en av våra podcasts. Här pratar vi själva eller tillsammans med en gäst om content marketing och näraliggande områden.

Ännu mer spännande innehåll hittar du under Kntnt Magasin, Kntnt Frukost, Kntnt Åsikt och Kntnt Peptalk.

Neuromarketing: Kommunicera effektivare med dina mottagares undermedvetna Kntnt Radio 91 med Erik Modig

Av Pia Tegborg

Erik Modig forskar i gränslandet mellan neurovetenskap och marknadskommunikation. I veckans avsnitt av Kntnt Radio berättar han om det spännande fältet som ofta kallas neuromarketing. Inte minst ger han goda råd om hur du ska förbättra din kommunikation i allmänhet och din content marketing i synnerhet.

Läs mer

Så kan YouTube-nätverk hjälpa dig med influence marketing Kntnt Radio 90 med Nicole Haman

Av Pia Tegborg

Hur är det att jobba med youtubers, göra en egen produktion och vad kostar det? Det reder vi ut i vårt samtal med Nicole Haman, försäljningschef på det svenska YouTube-nätverket United Screens. Lyssna nu!

Läs mer

Måste man vara dataanalytiker för att lyckas med content marketing? Kntnt Radio 89 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Hur viktigt är det egentligen att samla in, analysera och använda data för att lyckas med content marketing. Det diskuterar Pontus Staunstrup och Thomas Barregren i avsnitt 89 av Kntnt Radio.

Läs mer

EU skärper reglerna för hantering av personuppgifter Kntnt Radio 88 med Alexander Jute

Av Pia Tegborg

Alexander Jute är advokat och expert på EU:s nya dataskyddsförordning GDPR som snart träder i kraft och på många vis påverkar företags marknadsföring. I avsnitt 88 av Kntnt Radio belyser han komplexiteten i den nya lagen och ger dig som marknadsför råd om vad du ska göra!

Läs mer

Är regelbunden publicering ett måste? Kntnt Radio 87 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Lars Wirtén – en content marketing profil från Malmö med 25 år i branschen – skriver att regelbunden publicering inte alls är viktigt. Stick i stäv med vad de flesta hävdar. Har han rätt? Eller är han en siren som lockar dig på avvägar? Hör Pontus Satunstrup och Thomas Barregren diskutera frågan i Kntnt Radio 87.

Läs mer

SEO för dig som jobbar med content marketing Kntnt Radio 86 med Christian Rudolf

Av Pia Tegborg

SEO-experten Christian Rudolf avslöjar Google-hemligheter och delar med sig av sina bästa tips för hur du som arbetar med content marketing ska få ditt innehåll att placera sig högt i Googles sökresultat. Det gör han i avsnitt 86 av Kntnt Radio. Avsnittet är långt, men värt varenda minut eftersom Christian Rudolf är en guldgruva när det kommer till att förstå och behaga Google. Så lyssna från början till slut!

Läs mer

Underskatta inte kraften i epost Kntnt Radio 85 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Epost: Från förlegad kanal med dåligt rykte till ett av de mest effektiva marknadsföringsverktygen för att bygga varumärkeskännedom och konvertera kunder. Det är dags att uppvärdera epostmarknadsföring i allmänhet och nyhetsbrev i synnerhet, menar våra experter Pontus Staunstrup och Thomas Barregren. Lyssna på dagens avsnitt!

Läs mer

Så använder vi smarttelefoner Kntnt Radio 84 med Pamela Davidsson

Av Pia Tegborg

Pamela Davidsson är statistikchef på Internetstiftelsen som bland mycket annat gör den årliga studien Svenskarna och internet. Men i avsnitt 84 av Kntnt Radio pratar vi med Pamela om en annan studie: Apparat. Det är en kartläggning av vad folk gör med sina smarta telefoner.

Läs mer

Marknadschefen tar över IT-chefens jobb Kntnt Radio 83 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

2017 spås bli det första året då marknadschefen spenderar mer pengar på IT-tjänster än IT-chefen. Samtidigt visar forskning att var femte IT-chef tvingas rapportera till marknad inom bara några år. Analysen avser visserligen USA men det är ändå väl värt att fundera på vad denna utveckling säger oss. Det är också temat för årets första rond av Pontus vs Thomas. Lyssna nu!

Läs mer

Så väljer du byrå Kntnt Radio 82 med Max Apéria

Av Pia Tegborg

Idag är det mer komplext än någonsin att upphandla kommunikation. Disciplinerna överlappar varandra rejält och branschglidningen är ett faktum som gör det allt svårare att navigera och hitta rätt i djungeln av byråer. Att du köper en tjänst som skapas först under arbetets gång gör inte saken lättare! I dagens avsnitt av Kntnt Radio ber vi Max Apéria, byråvalskonsult på Sveriges Annonsörer, reda ut vad du behöver tänka på vid upphandling av byrå. Lyssna nu!

Läs mer

Spaningar 2017 med The Social Media Professor Kntnt Radio 81 med Niklas Myhr

Av Pia Tegborg

Vad behöver du som marknadsförare verkligen bry dig om och vad kan du med stor sannolikhet strunta i under året som kommer? Lyssna på 2017 års framtidsspaning i Kntnt Radio som gästas av The Social Media Professor Niklas Myhr.

Läs mer

Boktips för marknadsförare Kntnt Radio 80 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

I årets sista avsnitt av Pontus vs Thomas bjuds du på en mängd spännande boktips inom marknadskommunikation. Du hör de båda bokslukarna djupdyka ner i egna favoriter liksom du hör dem diskutera gemensamma. Lyssna nu!

Läs mer

Från grå bank till färgstark tv-station Kntnt Radio 79 med Lasse Høgfeldt

Av Pia Tegborg

”Big Content” för att attrahera, och ”Small Content” för att konvertera. ”Make Your CEO Shine”. Och se till att få ”The Big Yes”. Det är Lasse Høgfeldts framgångsrecept för content marketing. Själv har han använt det för att omvandla en ”vanlig” kommunikationsavdelning till en färgstark, internationellt uppmärksammad och prisbelönt TV-station. I avsnitt 78 av Kntnt Radio berättar han historien om Jyske Bank TV. Lyssna nu!

Läs mer

Marknadsföring och försäljning innan 57% av köpresan är avklarad Kntnt Radio 78 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Du har säkert hört att 57% av köpresan är i genomsnitt avklarad innan säljare tillfrågas om en offert. Då har i genomsnitt 5,4 personer äntligen nåt konsensus hos köparen, och det finns väldigt lite utrymme för säljare att påverka. Så var det inte förr. Men så är det numera. Tyvärr. Men det finns en väg ut ur detta! Om det pratar Pontus Staunstrup och Thomas Barregren i avsnitt 78 av Kntnt Radio. Lyssna nu!

Läs mer

Något är ruttet i mediebranschen Kntnt Radio 77 med Fredrik Hallberg

Av Pia Tegborg

Majoriteten av all internettrafik är fejk! Och i takt med att en allt större del av mediebudgeten läggs på det digitala ökar incitamentet för de som skor sig på denna tveksamma företeelse. Det är hög tid att ta problemet på allvar. I dagens avsnitt av Kntnt Radio hör du Fredrik Hallberg förklara innebörd och konsekvenser av den svåråtkomliga robottrafiken.

Läs mer

Skyll inte på content marketing Kntnt Radio 76 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

I veckans avsnitt av Kntnt Radio hör du Pontus Staunstrup och Thomas Barregren diskutera Jason Millers artikel ”It’s time to stop blaming content for your content marketing problems”.

Artikeln tar avstamp i en undersökning från dataanalysföretaget Beckon som visar att användningen av content har ökat med 300% samtidigt som 95% av det innehåll som produceras saknar effekt. Då är det lätt att dra slutsatsen att content marketing inte funkar. Men är det verkligen rätt tänkt? Ja, du får väl lyssna för svar! 🙂

Läs mer

Pin It on Pinterest

mautic is open source marketing automationd57785c99a12489b825ff6394f827494MMMMMMMMM
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!