Kntnt Radio

Kntnt Radio är en av våra podcasts. Här pratar vi själva eller tillsammans med en gäst om content marketing och näraliggande områden.

Ännu mer spännande innehåll hittar du under Kntnt Magasin, Kntnt Frukost, Kntnt Åsikt och Kntnt Peptalk.

Nyhetsbrev och sociala medier á la Santa Maria Kntnt Radio 96 med Ellinor Wetterblad

Av Pia Tegborg

En tidig vårdag för tre år sedan klev Ellinor Wetterblad in genom dörrarna på Argongatan 2. Förmodligen ingen adress du känner till men här hittar du fredagsmysets epicentrum – Santa Maria. I den fräscha aktivitetsbaserade lokalen med gungor och färgglada kuddar jobbar Ellinor och hennes team med att driva taco-sugna besökare till Santa Marias sajt, inspirera till asiatiska rätter på Instagram och engagera de indiska smaklökarna på Facebook.

Läs mer

Thought leadership utan kommersiell insikt är strunt Kntnt Radio 95 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Pontus Staunstrup och Thomas Barregren diskuterar begreppet thought leadership – tankeledarskap. Vad är bra, vad är dåligt och vad bör du göra – i avsnitt 95 av Kntnt Radio.

Läs mer

Content marketing och PR Kntnt Radio 94 med Jerry Silfwer

Av Pia Tegborg

Hur får du spinn på ditt innehåll i digitala kanaler? Vi har träffat en som vet. I dagens avsnitt av Kntnt Radio pratar vi content marketing och PR med PR-specialisten Jerry Silfwer – även känd som Doctor Spin – och som 2016 utsågs till Sveriges mest inflytelserika PR-konsult i digitala medier. Ett mycket lyssningsvärt avsnitt utlovas!

Läs mer

Vad är värdet av en like? Inte det du tror! Kntnt Radio 93 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Det finns ett tydligt samband mellan att gilla ett företags Facebook-sida (eller LinkedIn-sida) och att köpa mer än genomsnittet från företaget. Många drar därför slutsatsen att man ska eftersträva många gillningar, för då gör man också fler affärer. Men forskade vid bland andra Harvard har med 23 experiment med fler än 18 000 deltagare visat att det inte är så. Fler gillningar leder inte till merförsäljning. Så har en gillning inget värde alls? Jo, men inte som du tror. I avsnitt 93 av Kntnt Radio pratar Pontus Staunstrup och Thomas Barregren om det nedslående forskningsresultatet och vilka ljusglimtar det ändå finns. Lyssna nu!

Läs mer

Rapport från världens största konferens om sociala medier Kntnt Radio 92 med Niklas Myhr

Av Pia Tegborg

I förra veckan gick Social Media World av stapeln i San Diego. Det är världens största konferens helt fokuserad på sociala medier. Och givetvis var The Social Media Professor – vår vän Niklas Myhr – på plats och frotterade sig med likasinnade. I fredags morse (hans tid) fångade vi honom innan han kastade sig in i hetluften i San Diego Convention Center för den sista dagen detta år.

Läs mer

Neuromarketing: Kommunicera effektivare med dina mottagares undermedvetna Kntnt Radio 91 med Erik Modig

Av Pia Tegborg

Erik Modig forskar i gränslandet mellan neurovetenskap och marknadskommunikation. I veckans avsnitt av Kntnt Radio berättar han om det spännande fältet som ofta kallas neuromarketing. Inte minst ger han goda råd om hur du ska förbättra din kommunikation i allmänhet och din content marketing i synnerhet.

Läs mer

Så kan YouTube-nätverk hjälpa dig med influence marketing Kntnt Radio 90 med Nicole Haman

Av Pia Tegborg

Hur är det att jobba med youtubers, göra en egen produktion och vad kostar det? Det reder vi ut i vårt samtal med Nicole Haman, försäljningschef på det svenska YouTube-nätverket United Screens. Lyssna nu!

Läs mer

Måste man vara dataanalytiker för att lyckas med content marketing? Kntnt Radio 89 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Hur viktigt är det egentligen att samla in, analysera och använda data för att lyckas med content marketing. Det diskuterar Pontus Staunstrup och Thomas Barregren i avsnitt 89 av Kntnt Radio.

Läs mer

EU skärper reglerna för hantering av personuppgifter Kntnt Radio 88 med Alexander Jute

Av Pia Tegborg

Alexander Jute är advokat och expert på EU:s nya dataskyddsförordning GDPR som snart träder i kraft och på många vis påverkar företags marknadsföring. I avsnitt 88 av Kntnt Radio belyser han komplexiteten i den nya lagen och ger dig som marknadsför råd om vad du ska göra!

Läs mer

Är regelbunden publicering ett måste? Kntnt Radio 87 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Lars Wirtén – en content marketing profil från Malmö med 25 år i branschen – skriver att regelbunden publicering inte alls är viktigt. Stick i stäv med vad de flesta hävdar. Har han rätt? Eller är han en siren som lockar dig på avvägar? Hör Pontus Satunstrup och Thomas Barregren diskutera frågan i Kntnt Radio 87.

Läs mer

SEO för dig som jobbar med content marketing Kntnt Radio 86 med Christian Rudolf

Av Pia Tegborg

SEO-experten Christian Rudolf avslöjar Google-hemligheter och delar med sig av sina bästa tips för hur du som arbetar med content marketing ska få ditt innehåll att placera sig högt i Googles sökresultat. Det gör han i avsnitt 86 av Kntnt Radio. Avsnittet är långt, men värt varenda minut eftersom Christian Rudolf är en guldgruva när det kommer till att förstå och behaga Google. Så lyssna från början till slut!

Läs mer

Underskatta inte kraften i epost Kntnt Radio 85 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Epost: Från förlegad kanal med dåligt rykte till ett av de mest effektiva marknadsföringsverktygen för att bygga varumärkeskännedom och konvertera kunder. Det är dags att uppvärdera epostmarknadsföring i allmänhet och nyhetsbrev i synnerhet, menar våra experter Pontus Staunstrup och Thomas Barregren. Lyssna på dagens avsnitt!

Läs mer

Så använder vi smarttelefoner Kntnt Radio 84 med Pamela Davidsson

Av Pia Tegborg

Pamela Davidsson är statistikchef på Internetstiftelsen som bland mycket annat gör den årliga studien Svenskarna och internet. Men i avsnitt 84 av Kntnt Radio pratar vi med Pamela om en annan studie: Apparat. Det är en kartläggning av vad folk gör med sina smarta telefoner.

Läs mer

Marknadschefen tar över IT-chefens jobb Kntnt Radio 83 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

2017 spås bli det första året då marknadschefen spenderar mer pengar på IT-tjänster än IT-chefen. Samtidigt visar forskning att var femte IT-chef tvingas rapportera till marknad inom bara några år. Analysen avser visserligen USA men det är ändå väl värt att fundera på vad denna utveckling säger oss. Det är också temat för årets första rond av Pontus vs Thomas. Lyssna nu!

Läs mer

Så väljer du byrå Kntnt Radio 82 med Max Apéria

Av Pia Tegborg

Idag är det mer komplext än någonsin att upphandla kommunikation. Disciplinerna överlappar varandra rejält och branschglidningen är ett faktum som gör det allt svårare att navigera och hitta rätt i djungeln av byråer. Att du köper en tjänst som skapas först under arbetets gång gör inte saken lättare! I dagens avsnitt av Kntnt Radio ber vi Max Apéria, byråvalskonsult på Sveriges Annonsörer, reda ut vad du behöver tänka på vid upphandling av byrå. Lyssna nu!

Läs mer

Spaningar 2017 med The Social Media Professor Kntnt Radio 81 med Niklas Myhr

Av Pia Tegborg

Vad behöver du som marknadsförare verkligen bry dig om och vad kan du med stor sannolikhet strunta i under året som kommer? Lyssna på 2017 års framtidsspaning i Kntnt Radio som gästas av The Social Media Professor Niklas Myhr.

Läs mer

Pin It on Pinterest

mautic is open source marketing automationc307436c2d5658346bcbe1fef0533209~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!