Kntnt Radio

Kntnt Radio är en av våra podcasts. Här pratar vi själva eller tillsammans med en gäst om content marketing och näraliggande områden.

Ännu mer spännande innehåll hittar du under Kntnt Magasin, Kntnt Frukost, Kntnt Åsikt och Kntnt Peptalk.

Därför misslyckas content marketing-strategier Kntnt Radio 103 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Varför fullföljer inte marknadsföraren sin content marketing-strategi? Den frågan är utgångspunkten för den 17:e och sista ronden i Pontus vs Thomas . Artikeln som ställer frågan ger sju förklaringar. Pontus Staunstrup och Thomas Barregren ser en annan: det strategiska hålrummet.

Läs mer

Marknadsföring och försäljning i B2B-företag Kntnt Radio 102 med Susanne Hägvall och Malin Sjöman

Av Pia Tegborg

Hur gör dagens företag affärer med andra företag och hur kan vi använda kunskapen i vår B2B-marknadsföring och försäljning? Det vet Susanne Hägvall och Malin Sjöman – specialister inom området och grundare av byrån Hägvall & Sjöman.

Läs mer

Attrahera kunder och driv försäljning med content marketing Kntnt Radio 101 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Marknadsföring handlar om att skapa intresse, en efterfrågan, hos konsumenten. Men det räcker inte. Väl där måste du driva kunden vidare längs köpresan för att få till en affär. Detta kan du göra med hjälp av content marketing. Låt Pontus och Thomas reda ut hur. Personligen tycker jag detta är ett av de bästa avsnitten de båda content experterna gjort så spill ingen tid utan lyssna nu!

Läs mer

Lär känna din målgrupp Kntnt Radio 100 med Nina Hallström

Av Pia Tegborg

Lär känna din målgrupp. Det är självklart. Men hur? Om det handlar avsnitt 100 av Kntnt Radio. Dels får du höra hur Skistar gör. Dels berättar Thomas hur du kan använda innehåll för att göra det. Lyssna nu!

Läs mer

Så påvisar du värdet av marknadsföring Kntnt Radio 99 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Konkret förslag på hur du kan mäta effekten av content marketing och påvisa nyttan får du i avsnitt 99 av Kntnt Radio med Pontus Staunstrup och Thomas Barregren. Läs mer här.

Läs mer

Podcast för marknadsföring Kntnt Radio 98 med Åsa Melin Mandre

Av Pia Tegborg

Åsa Melin Mandre – känd från Cisions podcast Passion för kommunikation – gästar Kntnt Radio. Vi pratar om podcast för marknadsföring. Lyssna nu!

Läs mer

ROI på content marketing Kntnt Radio 97 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Hur bestämmer man ”return on investment” (ROI) på content marketing? Går det ens? Om inte: Hur kan man då visa på affärsnytta med content marketing?

Många marknadschefer funderar på detta, och säkert en och annan vd också. Kanske du också?

En som brottas med frågeställningen är Jocke, som är marknadschef på ett B2B-företag. Till slut skrev han och frågade om vår synpunkt.

I avsnitt 97 av Kntnt Radio ger Thomas Barregren och Pontus Staunstrup sin syn på saken. Du hör svaret här.

Läs mer

Nyhetsbrev och sociala medier á la Santa Maria Kntnt Radio 96 med Ellinor Wetterblad

Av Pia Tegborg

En tidig vårdag för tre år sedan klev Ellinor Wetterblad in genom dörrarna på Argongatan 2. Förmodligen ingen adress du känner till men här hittar du fredagsmysets epicentrum – Santa Maria. I den fräscha aktivitetsbaserade lokalen med gungor och färgglada kuddar jobbar Ellinor och hennes team med att driva taco-sugna besökare till Santa Marias sajt, inspirera till asiatiska rätter på Instagram och engagera de indiska smaklökarna på Facebook.

Läs mer

Thought leadership utan kommersiell insikt är strunt Kntnt Radio 95 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Pontus Staunstrup och Thomas Barregren diskuterar begreppet thought leadership – tankeledarskap. Vad är bra, vad är dåligt och vad bör du göra – i avsnitt 95 av Kntnt Radio.

Läs mer

Content marketing och PR Kntnt Radio 94 med Jerry Silfwer

Av Pia Tegborg

Hur får du spinn på ditt innehåll i digitala kanaler? Vi har träffat en som vet. I dagens avsnitt av Kntnt Radio pratar vi content marketing och PR med PR-specialisten Jerry Silfwer – även känd som Doctor Spin – och som 2016 utsågs till Sveriges mest inflytelserika PR-konsult i digitala medier. Ett mycket lyssningsvärt avsnitt utlovas!

Läs mer

Vad är värdet av en like? Inte det du tror! Kntnt Radio 93 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Det finns ett tydligt samband mellan att gilla ett företags Facebook-sida (eller LinkedIn-sida) och att köpa mer än genomsnittet från företaget. Många drar därför slutsatsen att man ska eftersträva många gillningar, för då gör man också fler affärer. Men forskade vid bland andra Harvard har med 23 experiment med fler än 18 000 deltagare visat att det inte är så. Fler gillningar leder inte till merförsäljning. Så har en gillning inget värde alls? Jo, men inte som du tror. I avsnitt 93 av Kntnt Radio pratar Pontus Staunstrup och Thomas Barregren om det nedslående forskningsresultatet och vilka ljusglimtar det ändå finns. Lyssna nu!

Läs mer

Rapport från världens största konferens om sociala medier Kntnt Radio 92 med Niklas Myhr

Av Pia Tegborg

I förra veckan gick Social Media World av stapeln i San Diego. Det är världens största konferens helt fokuserad på sociala medier. Och givetvis var The Social Media Professor – vår vän Niklas Myhr – på plats och frotterade sig med likasinnade. I fredags morse (hans tid) fångade vi honom innan han kastade sig in i hetluften i San Diego Convention Center för den sista dagen detta år.

Läs mer

Neuromarketing: Kommunicera effektivare med dina mottagares undermedvetna Kntnt Radio 91 med Erik Modig

Av Pia Tegborg

Erik Modig forskar i gränslandet mellan neurovetenskap och marknadskommunikation. I veckans avsnitt av Kntnt Radio berättar han om det spännande fältet som ofta kallas neuromarketing. Inte minst ger han goda råd om hur du ska förbättra din kommunikation i allmänhet och din content marketing i synnerhet.

Läs mer

Så kan YouTube-nätverk hjälpa dig med influence marketing Kntnt Radio 90 med Nicole Haman

Av Pia Tegborg

Hur är det att jobba med youtubers, göra en egen produktion och vad kostar det? Det reder vi ut i vårt samtal med Nicole Haman, försäljningschef på det svenska YouTube-nätverket United Screens. Lyssna nu!

Läs mer

Måste man vara dataanalytiker för att lyckas med content marketing? Kntnt Radio 89 med Pontus vs Thomas

Av Pia Tegborg

Hur viktigt är det egentligen att samla in, analysera och använda data för att lyckas med content marketing. Det diskuterar Pontus Staunstrup och Thomas Barregren i avsnitt 89 av Kntnt Radio.

Läs mer

EU skärper reglerna för hantering av personuppgifter Kntnt Radio 88 med Alexander Jute

Av Pia Tegborg

Alexander Jute är advokat och expert på EU:s nya dataskyddsförordning GDPR som snart träder i kraft och på många vis påverkar företags marknadsföring. I avsnitt 88 av Kntnt Radio belyser han komplexiteten i den nya lagen och ger dig som marknadsför råd om vad du ska göra!

Läs mer

Pin It on Pinterest

3640801de7980560f56e711cb92a5536bb
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!