Kntnt frukost den 14 november Pamela Davidsson: Det här gör svenskarna på fejan och andra sociala plattformar

Kntnt bjuder dig på frukost med innehåll den 14 november. Som vanligt har vi ett spännande program. Läs mer och boka dig här!

Foto ovan: Kristina Alexanderson CC BY

Det här gör svenskarna på fejan och andra sociala plattformar

I många år har svenskarna ökat sin närvaro på sociala medier och Facebook är platsen där så gott som alla är. Är det här siffror som fortsätter att öka? Vilka sociala medier använder svenskarna och vad gör de egentligen på Facebook?

Det och mycket mer kommer Pamela Davidsson, statistikansvarig på Internetstiftelsen fördjupa sig i. Hon pratar särskilt om sociala medier och kommunikation med utgångspunkt i Sveriges största undersökning om internetvanor Svenskarna och internet.

Det perfekta pressmeddelandet

Hur skriver man det perfekta pressmeddelandet? Kort och gott handlar det om att synka ihop vad avsändaren vill ha ut av utskicket med vad mottagaren faktiskt är intresserad av att läsa och därför kan det perfekta pressmeddelandet skilja sig åt beroende på avsikt och mål.

Klart är att det finns vissa punkter alla pressmeddelanden bör innehålla och vanliga fel som du lätt kan undvika. Detta kommer Oskar Larsson, Content Manager på Cision Sverige, berätta när han inleder morgonens frukostseminarium.

Det praktiska

Plats: Aktiviteten learning center, på Lindholmen

Dag: 14 november 2017

Tid: 7.00 till 8.45 (frukost serveras fram till 7.30)

Alla som arbetar med kommunikation, marknadsföring och försäljning är hjärtligt välkomna. Antal platser är begränsat, och tilldelas enligt principen ”först till kvarn”, så boka din plats redan nu.

Boka din plats

leo mi, eleifend odio ut venenatis amet, sed dolor ipsum libero libero
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest