Originalbild © Liber AB (CC BY 3.0)

Ny svensk bok om content marketing "Följarna först" av Staffan Ekengren (chef för Scania Newsdesk)

Ny säsong. Nya avsnitt. Kntnt TV är tillbaka. I den andra säsongens allra första avsnitt berättar jag om en ny svensk bok om content marketing: ”Följarna först: Redaktionell metod för kommunikatörer”. Författare är Staffan Ekengren som har byggt upp en av Sveriges mest uppmärksammade och framgångsrika content marketing-redaktioner: Scania Newsdesk. Jag har läst boken och från pärm till pärm och kan nu berätta vad den handla om och om den är värd din tid. Kolla in!

Länkar

Nedan följer några länkar.

Till sist tips om en artikelserie som jag skrev för några år sedan om hur lean och agilt passar ihop med redaktionella processer:

Thomas Barregren

Författare: Thomas Barregren

Thomas är en av Sveriges främsta tänkare inom marknadskommunikation i allmänhet och content marketing i synnerhet. Han är en av grundarna till kommunikations- och mjukvarubyrån KNTNT som bland annat har utvecklat planerings, publicerings och rapporteringsverktyget Konzilo. Thomas har arbetat med strategi och content management sedan 2004. Under nio år var han vd för en digitalbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag och numera ingår i Wunder Group. Thomas har anlitats som talare på IDG:s Webbdagarna, Sveriges Mediebyråers Stockholm Media Week, Content Marketing Norges Epic Content MarketingWednesday Relations Content Marketing Day, DI:s Gasellträff med flera konferenser. Han har förläst vid bland andra IHM och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, hållit föredrag på uppdrag av bland andra Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!), Väst Svenska Handelskammaren och Business Region Göteborg. Han är också medförfattare till boken Content marketing – Värdeskapande marknadskommunikation.

Läs mer av Thomas Barregren

Phasellus id ante. Sed elementum dolor. at felis justo luctus
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest