Kntnt frukost den 7 december Marie Andervin: Marknadsavdelningens roll i bolagets digitalisering

Kntnt bjuder på frukost med innehåll den 7 december. Då får du lyssna på Marie Andervin, medgrundare till kunskapsföretaget DigJourney, författare och uppskattad talare. Läs mer och boka dig här.

Marknadsavdelningens roll i bolagets digitalisering

Det talas mycket om begreppet digital transformation numera. Liksom om att detta är något som de flesta företag behöver genomgå. Men vad är det egentligen och hur kan marknadsavdelningen bidra till genomförandet? Var ska vi börja? Vad är vårt ansvar? Vad ska vi fokusera på?

Vi har bjudit in Marie Andervin, DigJourney, rådgivare inom digital transformation för att diskutera dessa frågeställningar.

Marie har, tillsammans med Joakim Jansson, skrivit boken Att leda digital transformation som beskriver arbetsmetodiken Den Digitala Mognadsmatrisen som syftar till att hjälpa ledning att ta kommandot i sin transformation.

Frukosten kommer att kantas av inspiration, interaktion och diskussion.

Är hemsidan navet i ditt PR-arbete?

Inom content marketing råder det en bred konsensus om att egna kanaler bör vara utgångspunkten för publiceringsstrategin. Alltmedan PR-sidan ofta helt förlitar sig på externa kanaler för sin nyhetspublicering. Vilka risker finns med detta och varför bör du alltid publicera din nyhet på hemsidan först?

Leo Hård af Segerstad, digital marknadsförare på Cision, inleder morgonen med att presentera de främsta skälen till att varför du skall se hemsidan som navet i din nyhetspublicering.

Det praktiska

Plats: Aktiviteten learning center, på Lindholmen

Dag: 7 december 2017

Tid: 7.00 till 8.45 (frukost serveras fram till 7.30)

Alla som arbetar med kommunikation, marknadsföring och försäljning är hjärtligt välkomna. Antal platser är begränsat, och tilldelas enligt principen ”först till kvarn”, så boka din plats redan nu.

Boka din plats

velit, venenatis sit mattis porta. id elit. Aliquam
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest