Kntnt Radio 18: Robert Rose (CMI) i en längre intervju

Robert Rose är i stan. Vi passade på att prata med honom.

Robert Rose är Chief Strategy Officer på Content Marketing Institute (CMI) och parhäst till Joe Pulizzi. Tillsammans skriver de böcker, håller kurser och gör PNR This Old Marketing podden. Robert Rose besökte Göteborg under några dagar för att tala på Kntnts månatliga frukost och hålla en Content Marketing Master Class.

Programmet är 1 timme och 17 minuter kort. Borsett från ”påa” och ”ava” så är det ”100% pure” Robert Rose. God lyssning!

Gruppfoto

Bilden ovan visar Robert Rose (sittandes på huk framför alla) och deltagarna i den av Kntnt och CMI sammarrangerade heldagsutbildningen Content Marketing Master Class – from mission to measurement.

Ståendes till höger om Robert Rose i bild ser du också Christina Skoglund som är digitalchef på Arla Foods. Hon föreläste också på kursen. Och naturligtvis passade vi på att spela in en intervju med henne också. Den kommer lite längre fram.

Klicka på bilden (eller här) om du vill se alla deltagare. Då ser du också Thomas och mig längst till vänster i bild. Vi smög med på ett hörn. 🙂

Tack Selma Mehmedovic på Scandic Hotel Rubinen som tog bilden.

Lyssna

Enklast prenumererar du och lyssnar på Kntnt Radio i en app i din telefon eller surfplatta. Har du iOS (iPhone eller iPad) så kan du använda Apples egen Podcaster. Har du Android så kan du använda Pocket Caster. I båda fallen söker du bara efter Kntnt Radio och prenumererar på stationen.

Du hittar också Kntnt Radio på iTunes och Stitcher. Du kan också prenumerera på RSS-flödet.

Sist men inte minst kan du ladda ned programmet eller lyssna här:

Hjälp oss

Vi gör den här podden för dig. Därför vill vi veta vad du gillar och vad du vill att vi ändrar. Så att vi kan göra bättre innehåll för dig.

Jag har därför plitat ihop en kort enkät. Snälla, hjälp oss att göra en bättre podd. Ge oss två minuter och svara på följande fem frågor:

  1. Ska det vara mer eller mindre kommentarer om nyheter och lästa artiklar?
  2. Ska det vara mer eller mindre intervjuer?
  3. Ska det vara mer eller mindre av våra egna tankar och funderingar runt content marketing?
  4. Vad är bra och behöver inte ändras på?
  5. Vad kan förbättras?

Klicka här för att komma till enkäten. Du är självklart helt anonym.

Stort tack för att du hjälper oss!

Musik © Ivan Chew (CC BY 3.0)

Pia Tegborg

Författare: Pia Tegborg

Pia Tegborg lämnade i mitten av 90-talet Handelshögskolan i Göteborg med en MBA. Hon har sedan dess arbetat med marknadsföring, verksamhetsutveckling och företagsekonomi. Under tolv år var hon anställd på Sveriges Kommunikationsbyråer. Där ledde hon bland annat arbetet med reklamvärldens mest prestigefyllda tävling: Guldägget. Hon var också ekonomichef. Sedan 2013 hjälper hon företagsledningar att utveckla innehållsstrategi och processer för content marketing.

Läs mer av Pia Tegborg

Aliquam ultricies Phasellus nec Curabitur mattis
Kntnts nyhesbrev

Kntnts nyhesbrev

Gör som 2200+ kollegor.

Fyll i din epostadress och få ett mejl varje fredag med veckans innehåll.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest